sünökről sünbarátoknak sünbarátoktól

A 34. hét hírei

Ezen a héten is nagy volt a jövés-menés, sündörgés a Sünbarát háza táján.

Ezt a hetet már Muci mama nélkül kezdtük meg, miután vasárnap utolsó gondozottjával, Bájossal együtt az eredeti megtalálási helyén szabadon engedte az őt anno megtaláló Bea és családja. A saját 4 kölykén kívül még további 17 babasüni felnevelését köszönhetjük Mucinak. Emlékét a sok-sok fotó őrzi, boldog sünéveket és sok egészséges utódot kívánunk még neki. <3

Hétfőn került hozzánk Szöszi, aki valóságos kullancstelep volt. Megszabadítottuk tőlük, és összeismertettük Apróval, akivel egyidősek. Szerdán Pipacs is társaságot kapott: a XVII. kerületből 3-4 hetes árva sünik érkeztek hozzánk.

Kiszoktatásra érkezett hozzánk egy Sünbarát-családnál nevelkedett süni, Pákó. Egy forgalmas helyről mentették Mozartot, aki nem gyerek már, de ráfér egy kis gyarapodás még a téli álom előtt.

Érkezett hozzánk egy kutyaharapásos süni is, akinek az egyik szeme odalett, ő a Mázli nevet kapta, és ellátása óta szépen lábadozik.

Egész héten sok volt a történés a Facebook-os postaládánkban is. Nagyon boldog a szívünk, hogy ennyien figyeltek a sünikre, ennyien akartok segíteni rajtuk. Szuperek vagytok!