sünökről sünbarátoknak sünbarátoktól

Hát én is búcsúzom…

Drága Gombócunk!

Hiányzol, és mindig is hiányozni fogsz… Nem fogok reálisan gondolkozni, mert nem akarok. Te örökre élni fogsz és minden pici süni a környékről tudjuk hogy Tőled lesz, mert Te vagy a legdögösebb pasisüni a környéken. Nincs még egy sün, akinek olyan szép fényes tüskéi lennének mint Neked.

Nem számít hogy én még sokáig pityeregni fogok. Mert mikor nem pityergek azon mosolyogom, hogy minden sünilány érted lesz oda… ahogy minket is elbűvöltél. Sokat tanultunk Tőled, és hála Neked, most más süniken is tudunk segíteni.

Tudom, hogy azért mentél el csak most, mert láttad, hogy nem törnénk meg annyira, hisz újra segítenünk kell egy kis sünin, ahogy anno Neked volt szükséged ránk.Köszönöm, hogy ennyire törődsz a lelkünkkel.

És köszönöm, hogy nem búcsúztunk el. Sokkal nehezebben engedtelek volna el, ha egyáltalán elengedlek… Kérlek úgy emlékezz ránk, mint akik jót akartak Neked és szeretettel gondoztak.

Minden alkalommal mikor arra járunk figyelni fogunk Téged és szeretettel gondolunk minden percben Rád. Tudom hogy láttál minket Téged keresgélni, és tudom hogy láttad azt is mikor SüniPapával könnyes szemmel integetünk körbe körbe a kerten, hogy elbúcsúzzunk. De ez a búcsú csak fizikai búcsú, örökre velünk maradsz, amíg élünk.

Köszönjük Gombócka! Nagyon szeretünk!!

 SUETIMUETI: Nézd az orrom

Ölelünk:

SüniPapa és SüniMama