sünökről sünbarátoknak sünbarátoktól

Szentendrei Kisállatkert Alapítvány

A Szentendrei Kisállatkert Alapítvánnyal karöltve azon dolgozunk, hogy felépüljön egy olyan vadkórház, amely a hazai vad- és egzotikus állatok gyógyítását végzi.

sunbarat vadkorhaz

A kisállatkert területén belül egy olyan helyet szeretnénk létrehozni, ahol lehetőségünk lenne sérült és beteg sünik gyógyítására és ideiglenes befogadására addig, míg biztonsággal vissza tudjuk engedni őket a természetbe. A kórház felépüléséhez speciális kialakításra és eszközökre van szükség, amelyek finanszírozását saját erőből nem tudjuk teljes mértékben fedezni. Ezért szeretnénk megkérni Benneteket, hogy segítsétek a szükséges anyagi feltételek megteremtését.

Jelenleg két helyen tudunk ehhez a célunkhoz pénzadományokat fogadni:

a Szentendrei Kisállatkert Alapitvány bankszámláján (Szentendrei Kisállatkert Alapítvány 10918001-00000096-38050016), illetve a PayPal fiókjukban (paypal.me/szentendrezoo).

Mindkét esetben a közlemény/megjegyzés rovatba írt „vadkórház” kifejezéssel tudjátok beazonosítani az adományotok célját. Segítségeteket minden, a jövőben meggyógyuló süni nevében előre is köszönjük!

Szentendrei Kisállatkert Alapítvány