sünökről sünbarátoknak sünbarátoktól

A 37. hét hírei

Ez a hét egy nagyon kedves üzenettel indult a Sünbarát postaládájában. Dóri és Sanyi még júliusban talált egy pici sünit, és addig nevelgették, míg elég nagy és életrevaló lett a szabadon engedéshez. Olvassátok el, vidám és érzelemgazdag történet Sanyi élménybeszámolója.

Sok esemény volt a rákövetkező napokban is. Jött egy pici sünfiú Vácról. Hétfőn és kedden két sünlány, Viki és Flóra érkezett az Exo-Petbe, ők vélhetően testvérek, mert ugyanott találták őket. Dióhoz, a diósdi sérült lábú kicsi lakótársai lettek, a telet együtt töltik majd.

Nagykátán is volt mentés: Sünbarátaink egy komplett süncsaládot költöztettek biztonságosabb területre. Dunakesziről pedig érkezett hozzánk négy árván maradt sünike, két fiú és két kislány, ők is velünk maradnak tavaszig, Katica, Brigi, Kázmér és Károly nevet kapták.

Hátas, a sérült hátú süni is szépen gyógyul az Exo-Petben, csakúgy, mint Kókusz, akinek a bőre volt beteg, mikor hozzánk került.

Ezen a héten is sok üzenetet kaptunk, igyekeztünk mindenkinek segíteni információkkal, tanácsokkal. Köszönjük, hogy bíztok bennünk, és hogy ilyen sokan odafigyeltek a sünikre!