sünökről sünbarátoknak sünbarátoktól

A 38. hét hírei

Átléptünk szeptember második felébe, és a Sünbarátéknál továbbra is zajlik az élet. Lássuk, mi minden történt a héten!

Egy árva süngyereknek szerveztünk fuvart a Kőbányai Állatvédelmi Járőrszolgálattól. Árván találták szegénykét, és mivel náluk teltház volt, átvettük tőlük.

Kedden hozta el hozzánk Eszter a XVIII. kerületből Astort (és az adományát, amit köszönünk neki!). Szegénykének törött a medencéje, emiatt húzza a hátsó lábát. Mindent megteszünk, hogy mielőbb meggyógyuljon. Mivel nyugalomban van, és nem kell eledel után kutatva járkálnia, remélhetőleg szépen felépül.

Egy gyulladt szemű sünivel bővült a csapat, ő nemes egyszerűséggel csak a Sün nevet kapta. Gyógyítjuk a szemét, az étvágya olyan, mintha feneketlen gyomra lenne, bármennyit tud enni. Azért túletetni nem fogjuk, ne aggódjatok!

Szerdán egy igazán sármos, de sajnos kiszáradófélben lévő süni érkezett az Exo-Petbe. Kapott infúziót, antibiotikumot, és egy igazán menő nevet: mostantól a Sün Connery név illeti meg Őjóképűségét.

Szombaton három fővel bővült a süncsapat: Spiny Vácról, Bálint Kispestről, Vakarcs pedig a XII. kerületből jött hozzánk, és vele együtt egy csodaszép piros kisállathordozó és adomány is, hálásan köszönjük Ferinek!

Postaládánk egész héten szinte izzott, sokan kértetek tanácsot, jelentkeztetek sünfuvarra, és érdeklődtetek a korábban leadott sünik hogyléte iránt. Nagyon megható az a sok figyelem, amit a sünik és a munkánk kap Tőletek, köszönjük!