sünökről sünbarátoknak sünbarátoktól

Köszönettel tartozom…

… sok mindenkinek. A teljesség igénye nélkül, csak kiönteném most a szívem.

tyh.PNG

Timnek, aki csendes (élet)társként rohangál a sünikért kocsival, hozza-viszi az állatorvoshoz őket, amíg én az irodában vagyok, ő addig etet. Tim, aki mindemellett támogat és bátorít, hogy igen, ez működőképes, ne hagyjam veszni az álmomat, a fáradtság, amit érzek, segít, hogy úgy aludjak el, hogy igen, minden tőlem telhetőt megteszek. Megfertőztem a sün mániával és napról napra újra meg újra beleszeretek! (Noszogatott, hogy tanítsam meg bébisünit cumiztatni, hát mondanom se kell, legnagyobb örömmel tettem)

Ginának, a világ legjobb állatdokijának, aki erőt és lelkesedést nem kímélve segít minden süninél, akinél gond van. A háttérből irányítja a kezem, még arra is rá tudott venni (meg tudott tanítani), hogy injekciót adjak be egy sünnek, hogy életet mentsek vele. Gina, aki mindig ott van, ha bármi kérdésem lenne.

MTTE-nek, aki teljes testületileg támogat, legyen szó bátorításról, vagy csak a rosszindulat visszaveréséről. Mellettem álltak mikor (csak szavakkal ugyan) de támadás alatt álltam, mikor a „Sünbarát” nevet akarták elvenni tőlem, és nem mellesleg, remek barátokra tettem szert az egyesületben!

És nektek, drága sünbarátok. Elképzelni se tudjátok, mennyire sokat jelent nekem a támogatásotok, hogy velem örültök, mikor a bébi sün gyarapodik, és velem szomorkodtok, amikor egy sünin már nem tudunk segíteni. Köszönöm! Ti vagytok a legjobbak!

Az utóbbi időben begyorsultak az események, elérkezett a bébi boom, elkezdtek beesni a csöppségek, sérültek és talált ‘vadak’. Nem tudunk nemet mondani, de valahol határt kell húznunk. Önként csináljuk, szerelemből, de minden pénzbe kerül. Így egyelőre csak Budapest és annak vonzáskörzetében rohangálunk.

 

 

 

Kép forrása