sünökről sünbarátoknak sünbarátoktól

Neveltjeink, jelenleg…

Ha valaki kellőképpen szemfüles volt, facebookon észrevehette, hogy egyik bejegyzésről a másikra, egyel nőtt a létszám.

Bemutatjuk őket röviden:

Kisgömbőc (2013.08.27.):
Vele az egyetlen probléma, azon kívül, hogy még csöppség és híznia kell, túlságosan barátságos, nem gömbölyödik, meg egy kicsit puffadt pocakkal érkezett be hozzánk. Azóta szedett fel pár dekát, és már háromszor puffogott is 🙂 de a fényképezőgépet továbbra sem szereti. 180 grammosan érkezett.

Kisgomboc.JPG

Bogárírtó (2013.08.30.):
Utcán talált süni, amint megtalálták hívtak de egy adag tejet kapott. 97 grammosan került  hozzánk, a tej miatt pár napig ment a hasa, a széklete még mindig nem ideális, de eszik rendesen.

Bogarirto.JPG

Kurca (2013.09.04.):
Kurca története azért is aranyos, mert Sünbarát Gyöngyi találta, de mivel nála most éppen nem volt tápszer, így elhozta hozzánk. Amint már nincs szüksége tápszerre és 3 óránkénti etetésre, visszaadjuk neki. Elképzelhető, hgoy a telet a Sünbaráttal tölti. Rendkívül éhes, kihült, de alapvetően jó kondiban lévő méregzsákról van szó. 

Bogarirto.JPG

Anne (2013.09.02.):
Az ő sztoriját többé kevésbé már ismeritek, facebookon sokan szurkoltok is neki. 403 grammal jött vissza a kórházból, tegnap óta belakott a drága. A nyakán látható nagy szakításos sebet kutya okozta, emellett még legalább 4 nyílt seb van a hátán, jól láthatóan szemfog okozta. Az esetéről igyekszem mielőbb megírni a képes beszámolót, itt a blogon!

Bogarirto.JPG

Köszönjük újfent a támogatásotokat és jó kívánságaitokat!