sünökről sünbarátoknak sünbarátoktól

Sünbarát Hírmondó – A 14. hét hírei

Április első hete egy csodás húsvéttal indult: önkénteseinkkel újjávarázsoltuk a honlapunkat. Sokan és sokat dolgoztunk rajta, és reméljük, hogy minden jelenlegi és leendő Sünbarátunk hasznos tartalmakat kaphat így tőlünk.

A kikelet turbófokozatra kapcsolt a héten, a nálunk telelő sünik nagyon felélénkültek. Rengeteg adomány is érkezett hozzánk Tőletek. Kaptunk mindenféle eleséget, forgácsot, szénát, hordozót, rongyokat és pénzadományt is. Nagyon hálásak vagyunk, köszönjük! <3
Szerdán két süni is érkezett hozzánk. Süti egy picike sünfiú a X. kerületből, aki eléggé le volt soványodva, és sajnos nem is sikerült meggyógyítani. A másik süni Tárnokról érkezett, egy egércsapdába szorulva találták. Az egyik lábacskája bánja a kalandot, reméljük, hamarosan jobban lesz.
Postaládánkban is élénkül már a forgalom: a legtöbb üzentben ébredő süni észlelést kaptunk, és tanácsokat is kértetek teleltetés utáni szabadon engedés témában. Volt, aki ősszel hozzánk hozott süni ébredése iránt érdeklődött, és volt, aki talált süni miatt írt nekünk.
Hétvégén az első áttelelő csapat már vissza is kapta a szabadságát, a tíz süni elengedésének fotóit ITT NÉZHETITEK MEG.