sünökről sünbarátoknak sünbarátoktól

Sünbarát Hírmondó – A 17. hét hírei

Nyár van, nyár! Meglesz még ennek az időjárási-természeti böjtje valószínűleg, de nincs mit tenni, meleg van. A héten alaposan nekivetkőzött a Kárpát-medence, nézzük, milyen sünügyek izzasztottak bennünket!

Hét elején egy skót sünről hoztunk hírt Nektek, Zeppelin egy 10 hónapos gyógykezelés után térhetett vissza a szabadba. Mindig nagy öröm ilyen sikertörténeteket hallani, és elmesélni Sünbarátainknak. Amíg vannak lelkes természetbarátok és elhivatott állatorvosok, addig a sérült sünik számára van remény!
Szomorúság is kijutott a hétre: Gyuri sajnos feladta a küzdelmet, pedig már egészen bizalomgerjesztően javult az állapota. Mindig nehéz a szívünknek az ilyen, de az eszünkkel tudjuk, hogy ez bármikor bekövetkezhet… Megszokni sosem fogjuk, ez biztos.
A héten kedves útitársunk is került az aktuális szabadon engedéshez: Szabó Adrienn fotós kísért el bennünket, és készített egy remek sorozatot a Szúrós Tizenhárom tüskésalakulatról. Az albumukat ITT TALÁLJÁTOK.

Sok üzenetet kaptunk ezen a héten is, adomány, felajánlás, kérdés, minden volt. Köszönjük, hogy ilyen aktívak vagytok, és odafigyeltek a sünikre!